Понякога изглежда, че рицарите са останали само по страниците на книги

...
Понякога изглежда, че рицарите са останали само по страниците на книги
Коментари Харесай

Джентълменските жестове, които разтапят сърцата на дамите

Понякога наподобява, че рицарите са останали единствено по страниците на книги или във филмите. Но редакторите на AdMe.ru ни уверяват, че това не е напълно правилно. В света към момента има същински джентълмени, които единствено с един жест могат да накарат сърцето на една дама да забие учестено. 

Ето няколко ежедневни дейности, които трансформират всеки мъж в съвременнен рицар.

Отворянето на вратата за нея

Мъж, който излиза пръв от колата, с цел да отвори вратата на своята спътничка, постоянно ще я накара да се почувства комфортно и предпазена. Всяка дама ще оцени подобен жест, който наподобява много нищожен на пръв взор.

Запазването на последната хапка

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му, без значение какъв брой тривиално и наивно да звучи. Ако човек оставя последната хапка за една жена, тя ясно осъзнава, че той се грижи за нея и в действителност я обича. Повярвайте, това в действителност значи доста.

Прекарване на задоволително доста време със фамилията

Ако един мъж в действителност се интересува от фотосите на децата ви, от занимателните истории за вашите братя и сестри и се радва, че прекарвате време с родителите си, това е " точният човек ". Дори и най-малките жестове спрямо семейството ви потвърждават, че сътрудникът ви цени заедно с ваши близки, защото фамилията е значимо за всеки един от нас.

Да ​​представя дамата при среща с познати   

Един същински благородник знае, че в случай че не показа своята спътничка при инцидентни срещи с познати, дамата ще се почувства ненужна. Внимателният джентълмен никога няма да разреши такава обстановка.

Правенето на дарове без причина

Модерният рицар не се нуждае от никакви специфични мотиви, с цел да изпрати на една жена цветя или нещо дребно и занимателно, единствено за да предизвика откровена усмивка на лицето на своята обичана.

Да я защищава с тялото си

Друг видимо дребен жест, на който мнозина даже не обръщат внимание, е избора на мъжа да върви от външната страна на тротоара, като по този метод пази своята спътница против непредвидени обстановки на пътното платно. Съгласете се, това е същински рицарски акт.

Да я целуне по челото

Ако човек показва възприятията си към жената с нежна целувка по челото, бъдете сигурни, че той е доста завързан към нея. Дамата от своя страна се чувства изключително прелестно.

Да я изпрати с колата си

Тази приятна изненада характеризира мъжа като същински благородник, за който мечтае всяка жена. По този метод той демонстрира на дамата, какъв брой важно за него е да се грижи за нея.

Да й държи връхната дреха

Разбира се, дамата и сама може да си наметне якето или палтото, само че културният мъж постоянно ще й подаде връхната дреха или ще й предложи своята лична.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР